31 Mayıs 2016 Salı 14:13
Hamur'da 'Çocuk Gelişimi' Sergisi

 Hamur Başsavcı İhsan Eroğul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi törenle açıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Neşe Şenyoğurtçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, serginin çocuk gelişimi bölümü öğrencileri tarafından hazırlandığını söyledi.

Şenyoğurtçu, "Öğrencilerimizin bu tür konularda etkinlikler yapması kendilerine olan güvenleri biraz daha artıyor. Bizler de öğrencilerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bizi kırmayıp etkinliğimize katılan amirlerim ve vatandaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım." dedi.

Açılışa, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, kurum amirleri, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

Hamur'da

Hamur'da

Hamur'da

Hamur'da

Son Güncelleme: 02.06.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.