14 Nisan 2016 Perşembe 15:23
Hamur'un Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıl Dönümü

Hamur ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü törenle kutlandı.

Hamur Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrenciler şiirler okudu, halk oyunları gösterileri sunuldu.

Tören ilçede düzenlenen 14 Nisan kurtuluş koşusunda ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Törene, Hamur Kaymakamı Cüneyt Manisa, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, kurum amirleri, öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

 

hamurun-dusman-isgalinden-kurtulus-yil-donumu.jpghamurun-dusman-isgalinden-kurtulus-yil-donumu-001.jpghamurun-dusman-isgalinden-kurtulus-yil-donumu-002.jpghamurun-dusman-isgalinden-kurtulus-yil-donumu-003.jpg

Son Güncelleme: 14.04.2016 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.