22 Ocak 2016 Cuma 15:04
Hatem Dursun Öğretim Yılı Mesajı Yayımladı

İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, yayınladığı mesajında, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin birinci bölümünün tamamlandığını belirtti.

Yarıyıl tatili ile ilgili öğrencilere tavsiyelerde bulunan Dursun, “Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Başarınız ne olursa olsun bizler her zaman sizin yanınızdayız.

Öğretmenlerimiz size verdikleri notlarla bu dönem derslerinizde başarılı olmak için gösterdiğiniz gayreti değerlendirdiler.

Yüksek veya düşük notlar sizin başarınızın bir bütün olarak değerlendirilmesi değildir. Başarılı olmak için hiçbir zaman geç değildir

. Düşük notlar size daha fazla çalışmanız için bir mesajdır. Yoğun geçen bir dönemin ardından şimdi dinlenme zamanınız. 

Bu süre zarfında sevdiğiniz kitaplar okuyun, müzik dinleyin, spor yapın, oyun oynayın.

Tüm yönetici ve öğretmenlerimiz ikinci dönem başında sizi okullarımızda bekliyor olacağız” dedi.

Birinci dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çabalardan dolayı öğretmenlere teşekkür eden  Dursun, “Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gösterdiğiniz çabadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizler de yoğun geçen bir dönemin ardından dinlenmeyi hak ettiniz.

Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir yarıyıl tatili diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mesajında velilere de seslenen Dursun, “Bizler eğitim yöneticileri ve öğretmenler olarak çocuklarımıza iyi bir eğitim ortamı ve kaliteli bir eğitim-öğretim süreci sunmak için heyecanla, şevkle yoğun bir çalışma temposu içindeyiz.

Sizlerle birlikte ortak çabamız, ailelerimiz ve ülkemizin geleceği olan sevgili çocuklarımızın daha iyi yetiştirilmesini sağlamaktır.

Çocuklarımızı karneleri ile yargılamayalım, karneler onların bu dönem gösterdikleri akademik başarının ölçüsüdür.

Başarı ya da başarısızlıklara gereğinden fazla anlam yüklemeyelim. Tatilde çocuklarımıza dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri ve değişik yaşam tecrübeleri edinebilecekleri güzel fırsatlar sunmaya çalışalım, onlarla birlikte zaman geçirelim” dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun mesajının sonunda, “Bütün bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.