25 Ocak 2016 Pazartesi 16:03
Hayırsever İş Adamı Atmaca'dan Muhtaç Aileye Ev Yardımı

  Ağrı'da zor şartlar altında yaşayan evli ve 4 çocuk babası Ercan Açık'a, hayırsever iş adamı Adem Atmaca tarafından yeni bir ev alınarak hediye edildi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve iş adamı Adem Atmaca, harabe evde yaşam mücadelesi veren Açık ailesini ziyaret ettiler.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca, yaptığı açıklamada, Açık ailesinin çok zor durumda olduğunu ve hayırsever iş adamı Adem Atmaca'nın katkılarıyla yeni bir ev alındığını söyledi.

Mağdur ve yardıma muhtaç ailelerin yalnızz bırakmayacaklarını belirten Atmaca, "Hayırsever iş adamımız Adem Atmaca'nın katkılarıyla aileye yardımı gerçekleştirmiş olduk. Ailemiz çok zor durumdaydı. Onlara haberleri olmadan yeni bir ev tanzim ettik ve ev eşyalarını aldık" dedi.

Her ay yardıma muhtaç bir aileyi ev sahibi yapmayı planladıklarını kaydeden Atmaca, şöyle konuştu:

"Bu hassasiyetimizi inşallah daha geniş bir tabana yayacağız. Bu manada her ay yardıma muhtaç bir ailemizi ev sahibi yapmaya yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Bu, çalışmamızın ilk halkası oldu."

Açık ailesinin her türlü sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını ifade eden Atmaca, Ercan Açık'a da bir iş sözü verdi

 

Son Güncelleme: 25.01.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.