11 Temmuz 2015 Cumartesi 12:05
HÜDA PAR'dan Dünya Kudüs Günü açıklaması

Açıklamada Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşması gerektiği ve İsrail’in İslam Ümmetinin bağrına saplanmış bir hançer olduğu şuurunun olşması gerektiği vurguladılar.

Ramazan ayının son Cuma günü olarak kabul edilen Dünya Kudüs Günü'nde Hür Dava Partisi İl Başkanı Şaban Gökhan adına yazılı bir basın açıklaması yapıldı.Açıklamada, HÜDA PAR olarak İsrail işgalinin sona erdirilmesi bilincini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Şaban Gökhan, tüm Müslümanların duyarlı olması gerektiği ve birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti.Şaban Gökhan, İsrail ve Amerikanın İslam coğrafyasındaki pervasızlıklarının Müslümanların seçtikleri liderlerden kaynaklandığını hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti:” Yillardir Dünya Müslumanlari tarafindan her yıl ramazan ayının son cuması Dünya Kudüs Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de yıllardir Ağrı'da bu vesileyle Kudüs'ün yani Müslümanların ilk Kıblesi Mescid-i Aksa'nın esaretini işgalini müslümanlara hatırlatıyor ve mescid i aksa'nın özgürleştirilmesi gerektiği müslümanların bağırina saplanmış Israil terör devleti'nin ve işgalinin sona erdirilmesi  bilincini oluşturmaya çalışıyoruz. Müslümanların seçtikleri liderler ABD ve Israil işbirlikçileri dostları olmazlarsa Israil terör devleti Islam coğrafyasındaki işgalini ve zulmünü bu pervasızlıkla yapamaz sürdüremez. “Örgütlü yapıların olması Müslümanları rahatlatacağını belirten Şaban Gökhan, “Kudüsü özgürleştirmeyi biz Selahattin torunlarına nasip olmasını diliyoruz. ” dedi.Şaban Gökhan,” Belki de en önemlisi Müslümanların bugün varolan örgütlü Islami yapıları 1948 de olsaydı acısını halen yaşadığımız işgal de gerçekleşmeyecekti. Dünyadaki tüm Müslümanlara düşman olan Israil ve onun en büyük destekçisi  Amerika'dır. Bu yüzden tüm Müslümanlar duyarlı olmalı, birlik olmalı ve ortak düşmanımız İsrail ve Amerika'nın çıkarlarına ve varlıklarına karşı imkanları nispetinde zarar vermelidir. Kudüs özgürleşirse ümmet özgürlüğüne kavuşacaktır. Rabbimizden Kudüs'ü özgürleştirmeyi biz Selahattin'in torunlarına nasip eylemesini diliyoruz. “ ifadelerine yer verdi.

 

huda-par’dan-dunya-kudus-gunu-aciklamasi.jpg

Son Güncelleme: 11.07.2015 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.