18 Ekim 2016 Salı 16:15
Hüseyin Demir'den İftiralara Sert Tepki

Sevgili Ağrılı hemşerilerim, Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçmektedir. Başta FETÖ terör örgütü olmak üzere bir yandan PKK, bir yandan DAEŞ ihaneti sürerken sözde müttefik ülkelerin Suriye ve Irak üzerinden Türkiye’ye karşı yürüttükleri örtülü kumpas ile karşı karşıyayız. 

Başkomutanımız ve Devlet Başkanımız Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye tüm cephelerde savaş verirken bizler de Reis’in izinde var gücümüzle tüm şer güçlere karşı mücadelede kararlıyız. Ülkede bunlar olurken ne yazık ki Ağrının gündemi “AĞRI GİZLİ ARŞİV” isimli bir twitter hesabı ile meşgul durumdadır. İlin önde gelen bürokrat ve siyasetçilerinin, sivil toplum önderlerinin bu kimliği belirsiz sosyal medya hesabı ile meşgul olduklarını öğrenmiş bulunuyorum. Kimliği belirsiz bu hesabın şahsım ile ilişkilendirilmesi ise son derece üzücüdür.

Açık olarak ifade etmek isterim ki bu hesap ile en ufak ilişkim yoktur, uzun bir zamandır İzmir’de yaşıyorum ve şirketimin işleri ile meşgulüm. Ağrı dışında olmamdan istifade eden bir takım çevrelerin şahsıma iftira atmak sureti ile kirli bir kampanya yürüttüklerini öğrendim.

Anlaşılan o ki, maddi ilişkiler içerisinde olan, kamu kaynaklarını kendilerine aktarma heveslisi bir takım kişiler, bu kirli hesaplaşmalarını sosyal medyada açılmış sahte hesaplar üzerinden kendilerini gizleyerek yürütmek istemektedirler. Bir dönem NUH TV ile Ağrı basınına yeni bir soluk getiren bu kardeşiniz, yeniden gazetecilik yapmaya karar verirse sosyal medyadan sahte hesaplar açarak değil, açıktan haberciliğini yapmaktan çekinmez.

Hüseyin Demir olarak şahsımın bu kirli hesaplaşmalara alet edilmesinden son derece rahatsızlık duymaktayım. Ulusal birçok projeye imza atmış, kendi alanında ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isteyen bir girişimci olarak yıllar boyu belirli odakların şahsıma karşı sistematik bir yıldırma ve yıpratma girişimi içinde olduğunu görmekteyim.

Bu kişilerle hukuk çerçevesinde mücadele etmekte kararlıyım. Bundan önce de hakkımda iftira kampanyası düzenleyenlerle ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunduğum gibi, bundan sonra da iftira ve bu nevi beyanlarda bulunmak sureti ile ismimi ve şirketimin itibarını zedelemek isteyenler hakkında gereken tüm yasal işlemleri başlatmaya kararlıyım. Önceliği FETÖ ve PKK ile mücadeleye vermesi gerekenlerin sahte bir twitter hesabına ve bu hesapta yazılanlara dikkat kesilmiş olmalarını ise kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Hüseyin DEMİR - Demirsoft Yazılım

Son Güncelleme: 18.10.2016 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.