10 Nisan 2015 Cuma 15:59
HZ. MUHAMMED'İN HAYATINI ANLATIRKEN HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Ağrı’da düzenlenen “O’nu En Güzel Kim Anlatır” proje yarışmasının il merkezi finaline katılan Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Gizem Akdağ, Hz Muhammed’in (S.A.V) hayatını anlatırken hem ağladı hem de izleyenleri ağlattırdı.

  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde “O’nu En Güzel Kim Anlatır” proje yarışması düzenlendi. Yarışmanın il merkezi finalini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapıldı. İki Türk Dili Edebiyatı, bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, bir müzik ve iki meslek öğretmenleri jüri üyeliği yaparken, Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Gizem Akdağ, Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Yanaklarından yaşlar süzülen Akdağ, izleyenleri de ağlattırdı. Yarışma sonunda Eliaçık Ortaokulu öğrencisi Ümmü Gülsüm Bayazıt birinci, İMKB Gazi Ortaokulu öğrencisi Fatma Kösedağ ikinci, Cemil Meriç Ortaokulu öğrencisi Zehra Nur Algör ise üçüncü oldu.

  İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, öğrencileri tebrik ederek, yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirirken, elemelere katılan her öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

  Cumhuriyet Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Gizem Akdağ ise, yarışmada Peygamber Efendimizin hayatını anlattığını belirterek, “Anlatırken de baya bir duygulandım ve ağladım. Bu duyguyu hissedişimin ve ağlamamın sebebi de şuydu. Ben Peygamber Efendimizi anlatırken, O’nun bir çocuğu, bir evladı, bir kızı gibi hissediyorum. Peygamber Efendimizi o kadar seviyorum. Hani Veysel Karani görmeden sevmiş ya, ben de Peygamber Efendimizi görmeden sevdim” dedi. 

  Yarışmayı, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Yakup Turan, İshak Hasanoğlu ve Neriman Karakoç, Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler izledi.

 

 

hz.-muhammed’in-hayatini-anlatirken-hem-agladi-hem-aglatti.jpghz.-muhammed’in-hayatini-anlatirken-hem-agladi-hem-aglatti-001.jpghz.-muhammed’in-hayatini-anlatirken-hem-agladi-hem-aglatti-002.jpghz.-muhammed’in-hayatini-anlatirken-hem-agladi-hem-aglatti-003.jpg

Son Güncelleme: 10.04.2015 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.