17 Temmuz 2016 Pazar 13:28
İbrahim Gemici,Camilerde Okutulan Selalar Şükür Selalarıdır

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in talimatıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Ağrı'da da sela okutuldu.

Konu hakkında değerlendirme yapan Ağrı İl Müftüsü İbrahim Gemici, darbe kalkışmasının gerçekleştirildiği geceden itibaren 3 gündür sık sık camilerden sela ve vaktin dışında ezanların okutulduğunu kaydetti. İbrahim Gemici, "Bunlar şükür selalarıdır. 3 günden beridir bu selaları okutuyoruz. Özellikle Diyanet İşleri Başkanımızın verdiği talimatla bugün saat 12.00 itibari ile tüm yurtta aynı anda selalar okutuldu. Çok şükür ülkemiz bir badire atlattı. Zaten bu selalar, Müslüman bir ülkenin, memleketin dara düştüğü bir zamanda okutulması adettir ve güzel bir adettir. O yüzden memleket önemli bir badire atlatmıştır.

Böyle bir dönemde de selaların okunması çok önemli çünkü halkın manevi atmosfer ve gücünü de ayrıca arttırmaktadır." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.07.2016 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.