08 Şubat 2016 Pazartesi 20:06
IC Vakfı İşbirliği ile A.İ.Ç.Ü 6. Gelişim Semineri Düzenledi

6. Gelişim Semineri, İşadamı İbrahim Çeçen Bey’in otellerinden biri olan, Antalya Belek - IC Hotels Santai’de düzenlendi. Seminere, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, IC Vakfı Müdürü  Doç. Dr. Meral Dinçer, Genel Sekreter Ali Balkıs, Daire Başkanları ve yönetici İdari personel katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan IC Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer, “Gelişim seminerlerinin her sene tekrarlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Üniversitemizin kısa sürede yakaladığı başarısında siz değerli idarecilerin özverili çalışmalarının rolü büyüktür.

Bugüne kadar yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve bu seminerlerin de olumlu faydalar sağlayacağına inanıyoruz. IC Vakfı olarak önümüzdeki süreçte de üniversite ile işbirliğimizin devam edecektir” diye konuştu.

Gelişim seminerlerinin önemine dikkat çeken AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan konuşmasında “Akademik personeller kadar idari personeller de üniversitelerin belkemiğini oluşturmaktadır.

Biz bugün herkesin övgü ile bahsettiği bir eğitim kurumu haline geldiysek, bu sizlerle yürüttüğümüz ekip çalışmasının neticesidir.  

Biz üniversite olarak personelimizin mesleki ve kişisel gelişimine büyük önem veriyoruz ve bu sene 6.sını düzenlediğimiz bu seminer ile sizlerin mesleki anlamda daha yetkin hale gelmenizi diliyoruz.

Başarının sırrının birlik ve berberlik içinde çalışmaktan geçtiğine olan inancımızla, bu seminerin düzenlenmesine büyük katkı sağlayan İbrahim Çeçen B ey’e, IC Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer’e ve Vakıf yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Gelişim semineri kapsamında, Protokol Kuralları, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, YÖK Mevzuatında Disiplin Soruşturması, YÖK Mevzuatında Ceza Soruşturması ve YÖK Mevzuatında Öğrenci Disiplin Soruşturması hakkında uzmanlar tarafından eğitim verildi.   

ic-vakfi-isbirligi-ile-a.i.c.u-6.-gelisim-semineri-duzenlendi.jpgic-vakfi-isbirligi-ile-a.i.c.u-6.-gelisim-semineri-duzenlendi-001.jpg

Son Güncelleme: 08.02.2016 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.