13 Haziran 2015 Cumartesi 00:57
İHYAD; AYTAÇ BARAN CİNAYETİNİ KINIYORUZ !

 

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( İHYAD ) Diyarbakır'daki katliamı lanetledi.

 

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Aytaç BARAN için Taziye mesajı yayınlayan İHYAD Yaptığı basın açıklamasında ; Yeni İhya-Der başkanı Aytaç Baran'ın sokak ortasında infaz edilmesinin kabul edilemez bir alçaklık olduğunu belirterek bu ve benzeri saldırıları şiddetle lanetliyoruz dedi.

 

Türkiye'de son dönemlerde yaşanan olaylarda Mütedeyyin Müslüman halkın sık sık hedef alınması düşündürücü ve manidardır. Bizler bu tarz kanlı eylemlerin biran önce bitmesini ve  barıştan kardeşlikten her fırsatta dem vuran HDP'nin de biran önce samimiyetini ispatlaması gerekir.

 

İHYAD açıklamasının devamında İslami hassasiyeti olan derneklere ve cemaatlere de seslenerek; hunharca katledilen Yasin BÖRÜ'LER , Aytaç BARAN'LAR gibi mazlumların haklarına sahip çıkmazsak Allah'ın karşısına çıkacak yüzümüz kalmaz dedi.

 

Ülkemizin Barış,huzur ve kardeşliğe daha çok ihtiyacı olduğu bu günlerde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini hatırlatarak, herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

 

İHYAD BASIN BÜROSU

Son Güncelleme: 13.06.2015 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.