19 Temmuz 2014 Cumartesi 16:46
İHYAD İKİNCİ SU KUYUSUNU ARAKANDA AÇTI

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma derneği İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN yaptığı açıklamada ;  Arakan , Çad, Etiyopya, Gine, Burkina Faso, Darfur ve Somali gibi yoksul ülkelerde uluslar arası çalışmalar yapan SADAKATAŞI Derneğinin başlattığı su kuyusu açtırma projelerini destekleyerek  Ağrı'da ki hayır severlerin bağışları ile '2. Su kuyusunu da ARAKAN'da hayata geçirdi.

 

Dünyanın farklı bölgelerinde ve özellikle Afrika’da coğrafi şartlar, uzun süreli kuraklık, alt yapı eksikliği, sosyal ve siyasi istikrarsızlık ve savaş nedeni ile nedeniyle ülkelerini terkeden insanlar temiz ve sağlıklı içme suyu bulmakta zorluk çekiyor. Bütün bu sıkıntılara bir de ekonomik sorunlar eklenince temiz içme suyu insanlar için büyük bir problem oluyor.Su bulabilmek için kilometrelerce yol kat eden insanların birçoğu taşınan suyun çamur ve çeşitli mikrop içermesi sonucu salgın hastalıktan hayatını kaybediyor. Bizlerde Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak , Susuz yaşamın imkânsız olduğunu iyi biliyoruz ve bu duruma sessiz ve tepkisiz kalmayarak kardeşlerimizin yaşadığı en temel yaşam kaynağı olan su kuyusu açmanın önemini tüm Müslümanlara buradan tekrar hatırlatıyoruz.


Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Mehmet ASLAN ;  Ağrı'lı vatandaşlarımızın Su Kuyularının açılmasına göstermiş oldukları destek ve dualarından dolayı bütün hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyor , Allah Tealanın yaptıkları bağışlarını kabul etmesini diliyorum dedi.

 

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN , Uluslararası çalışmaları birlikte yaptığımız SADAKA TAŞI Derneği Başkanı Kemal ÖZDAL ve ekibine de sizlerin aracılığı ile teşekkür ederiz dedi.

 

 

Şuan da devam eden projelerimize destek olmak isteyen hayırseverlerimiz Bize ulaşmak için Derneğimizin irtibat bürosunu ziyaret edebilir, dilerse aşağıda belirteceğimiz telefon veya e-mail adreslerinden bize ulaşa bilirler.

 

 

insanihareket@gmail.com - www.insanihareket.org

0542 544 02 60 - 0532 544 02 60 - 0532 517 51 64

 

   Devam EDEN Projelerimiz

 

1 - Katarak Ameliyatı  ( 175 TL Bir Kişi )

 

2- Kardeş Aile Kampanyası  ( 100 Tl Bir Aileye Aylık Bedel )

 

3 - Su Kuyusu Açtırma Proje ( Ülkelere Göre -Tercihe Bağlı )

 

4 - Aylık Kumanya Dağıtımı ( 70 Tl Bir Paket Bedeli )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.