12 Temmuz 2015 Pazar 16:15
İHYAD Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği "İHYAD", ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımları bu Ramazan ayında da sürdürüyor.

 

İHYAD ekonomik durumu iyi olmayan aileleri 200 koli kumanya Ve Nakti Yardımlarla sevindirdi. Mahalle mahalle gezen Dernek gönüllüler, Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla hazırladıkları gıda malzemelerinden oluşan kumanyaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

 

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN yaptığı açıklamada,

 

Ramazan ayının rahmet, merhamet ve insanların birbirini hatırlama ayı olduğuna değinerek, Ağrı'da ki İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hatırlayarak dertlerini paylaşmaya, onlara yardımcı olmak isteyen hayır sahibi vatandaşlarımızın paylaşımlarına köprü olmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Sevgilerin paylaştıkça arttığına, üzüntülerin paylaştıkça azaldığına, kazançların da paylaşıldıkça bereketlendiğine işaret eden İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN, şöyle devam etti: “İmkânları yerinde olan vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, elimizden geldiği ölçüde yardım ulaştırmaya çalışacağız, inşallah hep beraber vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın katkılarıyla Ağrı'da yaşayan mağdur halkımızın yanında olmaya ve dertlerini paylaşarak azaltmaya çalışacağız dedi.

 

 

ihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor.-001.JPGihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor.-002.JPGihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor.-003.JPG

ihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor.JPGihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor-001.JPG

ihyad-ramazan-yardimlarini-surduruyor..JPG

Son Güncelleme: 12.07.2015 23:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.