16 Temmuz 2015 Perşembe 18:09
İHYAD'dan  15 Aileye Bayram Hediyesi

Ağrı'lıların gönlünde yer edinen Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma DerneğiRamazan ayı boyunca kumanya ve nakti yardımlarını sürdürdüğü muhtaç ailelere Ev halısı hediye ederek ailelerin yüzünü güldürdü.

Dernek gönüllülerinin evlerine saracak bir halısı bile olmayan ve daha önceden ağrı'nın farklı mahallerinden tesbit ettiği 15 Aileye Ramazan Bayramı hediyesi olarak Halı yardımında bulundu.

 

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN yaptığı açıklamada , Hayırsever vatandaşların ve duyarlı esnaflarımızın destekleri ile güzel şehrimiz Ağrı'da Muhtaç,Kimsesiz ve Yetim ailelere yardımlarını  herzaman sürdüreceklerini belirtti. Daha önceden tespit ettiğimiz 15 eve Ramazan bayramı için Halı yardımında bulunduk ve bu çalışmalarımız duyarlı vatandaşlarımızın destekleriyle devam edecek inşaallah.

 

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN, İmkânları yerinde olan vatandaşlarımızın bizleri yalnız bırakmasın ve Allah'ın biz Müslümanlara sunduğu İNFAK şuurunu yitirmeyerek  hayırda yarışmaya devam etsin. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sadece ramazanda değil her vakit gözetelim ve koruyalım diyoruz ve  İHYAD olarak hizmete ve aracı olmaya herzaman hazırız diyoruz.

 

ihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi.jpgihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi-001.jpgihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi-002.jpgihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi-003.jpg

ihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi-004.jpgihyaddan--15-aileye-bayram-hediyesi-005.jpg

 

 

Son Güncelleme: 16.07.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.