30 Ağustos 2016 Salı 21:23
İHYAD'dan Dilber Neneye Tekerlekli Sandalye Yardımı

İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN, daha önceden tespit ettikleri ve sağlık sorunları nedeniyle yürüyemez durumda olan 70yaşındaki Dilber ÇELİK'e tekerlekli sandalye hediye ettiklerini belirtti.

 

ASLAN, dernek üyelerinin sürekli olarak mahallelerde muhtaç ve ihtiyaç sahibi aile tespiti çalışmaları yaptıklarını belirtti.  İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN şuan “Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşayan ve Börek yetmezliği ile aşırı kilo problemi olduğu tespit edilen Dilber ÇELİK'i evinde ziyaret ederek çok ihtiyacı olan ve ekonomik sıkıntıları nedeniyle alamadıkları tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya geldiklerini belirterek hayır sahiplerine teşekkür etti.

 

Dilber ÇELİK'in torunu Elvan ise, baba annesinin sağlık sorunları nedeniyle sürekli hastanelere götürdüklerini ama araçlarının olmaması nedeniyle bunun çok zor olduğunu söyledi. Babasının il dışında olduğunu belirterek kendisi ve küçük kardeşi ile birlikte baba annesini zort şartlarda hastaneye götürdüklerini belirterek, tekerlekli sandalye yardımında bulunan Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

 

 

ihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-001.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-002.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-003.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-004.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-005.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-006.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-007.jpgihyaddan-dilber-neneye-tekerlekli-sandalye-yardimi-008.jpg

Son Güncelleme: 30.08.2016 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.