13 Temmuz 2015 Pazartesi 11:52
İl Jandarma Komutanlığı'ndan İftar

İl Jandarma Komutanlığı tarafından İ.Ç. Üniversitesi konuk evinde verilen iftar yemeğine Ağrı Valisi Musa Işın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, İ.Ç. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, İl Jandarma Komutanı İlker Temel, İl Emniyet  Müdürü Metin Turgay Karabulak, kurum müdürleri, şehit, gazi ve korucu aileleri katıldı.

İftar sonrasında İl Müftüsü İbrahim Gemici tarafından duasının okundu.

Yemekte konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, “Ramazan ayı bütün insanlığa hayırlara vesile olsun. Bu mübarek ayda mümkün olduğunca halkımızla, sizlerle bir araya gelmeye gayret gösterdik. Bu vatan için canlarını feda eden, gazi olan bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Sizlere ve sizlerin şahsında bütün vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar temenni ediyorum.  Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Vali Işın, iftar sonrasında şehit aileleri, gaziler ve korucularla bir süre sohbet etti. Şehit ve gazi yakınları, iftarda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

 

il-jandarma-komutanligindan-iftar--.jpgil-jandarma-komutanligindan-iftar---001.jpgil-jandarma-komutanligindan-iftar---002.jpgil-jandarma-komutanligindan-iftar---003.jpg

Son Güncelleme: 13.07.2015 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.