18 Mart 2016 Cuma 11:48
İl Müdürü Alp Şampiyon Sporcuyu Tebrik Etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sevilay Eytemiş, İtalya'da yapılan Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda birinci oldu.

İtalya'nın Cassino kentinde gerçekleştirilen Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'na Türk Milli Takımı damga vurdu. Ekip başkanı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram yönetiminde şampiyonaya katılan sporculardan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sevilay Eytemiş, kadınlar bireysel kategoride 6.2 kilometre yarışında rakiplerini geride bırakarak 21: 57'lik dereceyle Dünya Şampiyonu oldu. Milli Takım, takım halinde dünya üçüncüsü oldu. Erkek ve kadın kros takımı, şampiyonadan bir altın ve bir bronz madalya ile döndü.

SEVİLAY EYTEMİŞ’TEN GHSİM ALP’E ZİYARET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Milli atlet Sevilay Eytemiş’i, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Yrd. Doç. Dr. Metin Bayram’ ve atletizm antrenörü Şirin Günen’i makamında ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı sporcuyu ve antrenörlerini tebrik etti.  İl Müdürü Alp Milli atlet Sevilay Eytemiş’e bir takım eşofman hediye etti.

il-muduru-alp-sampiyon-sporcuyu-tebrik-etti.jpgil-muduru-alp-sampiyon-sporcuyu-tebrik-etti-001.jpg

 

Son Güncelleme: 18.03.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.