21 Aralık 2015 Pazartesi 18:57
İlkokul Müdürü Alaettin Akyel toprağa verildi

  İstiklal İlkokulu Müdürü Alaettin Akyel (59), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve dört çocuk babası olan Alaettin Akyel için görev yaptığı okulun bahçesinde düzenlenen törene AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Yakup Turan ve İshak Hasanoğlu, kurum müdürleri, STK temsilcileri, meslektaşları ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, “Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden merhum Alaettin Akyel’e Allah’tan rahmet, tüm öğrencilerimize, velilerimize, eğitim camiasına ve ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.
  Alaettin Akyel’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

agridahaber ailesi olarak Allahtan rahmet Ailesinede başsağlığı diliyoruz.

ilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-001.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-002.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-003.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-004.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-005.jpgilkokul-muduru-alaettin-akyel-topraga-verildi-006.jpg

Son Güncelleme: 21.12.2015 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.