01 Haziran 2015 Pazartesi 19:44
Işın, Yılsonu Sergisini gezdi

Halk Eğitim Merkezi tarafından 2014-2015 eğitim öğretim süresince açılan güzellik ve saç bakımı hizmetleri, el sanatları teknolojisi, nakış, hazır giyim, resim, yağlı boya, karakalem, ebru,  ahşap oymacılığı ve kilim kursları ürünlerinin sergilendiği yılsonu sergisi açıldı.

Yılsonu sergisini ziyaret eden Ağrı Valisi Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Eşi Tuba Işın ile birlikte kursu gezen Vali Musa Işın, Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü’nün  kursiyerleri ve öğretmenleri ile sergiledikleri ürünler hakkında sohbet etti.

Kursiyerleri tebrik eden Vali Işın, halk eğitim bünyesinde eğitici kursların atması gerektiğini ve bunun için çalışma başlattıklarını belirtti.

 

isin,-yilsonu-sergisini-gezdi.jpgisin,-yilsonu-sergisini-gezdi-001.jpgisin,-yilsonu-sergisini-gezdi-002.jpg

Son Güncelleme: 01.06.2015 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.