14 Temmuz 2015 Salı 19:00
Kafasına Kurşun İsabet Eden Genç Öldü !

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 18 yaşındaki Muhammet Zenger , kafasına isabet eden bir kurşunla hayatını kaybetti.

AĞRI - Alınan bilgiye göre, çekici kamyoneti olan Muhammet Zenger, 9 Temmuz günü ilçeye bağlı Değirmenözü köyüne gitti.

Burada yoldan çıkıp şarampole yuvarlanan otomobili 04 P 5810 plakalı kamyonun üzerindeki vinçle çıkaran Muhammet Zenger, işini bitirdikten sonra Patnos'a hareket etti.

Alınan bilgiye göre, ilçede oto kurtarma şirketinde çalışan 19 yaşındaki Muhammet Zenger, önceki gün Değirmenözü köyü yakınlarında şarampole devrilen bir aracı kurtarmak için çekici ile olay yerine gitti.

Aracı kurtardıktan sonra ilçe merkezine dönen Zenger'in kullandığı çekici, Gresur Tepe mevkisinde kaza yapan Muhammet Zenger, köylü kadınların yardımıyla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bilinci açık olan Zenger'in hastanede çekilen tomografisinde başında kalaşnikof mermisi tespit edildi.

Van Yüzüncü yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edilen ve iki Gün yoğun bakımda tutulan Zenger, yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Cenazesi gözyaşları içinde toprağa verilen Zenger'in ailesi, çocuklarının araçla ilçeye döndüğü esnada kafasına kurşun isabet etmesi sonucu kaza yaptığını iddia ederek cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

Değirmenözü köyü ile Patnos arasında nereden geldiği belli olmayan kör kurşunla hayata veda eden Muhammet Zenger'e, kalaşnikof marka silahla kimin ateş açtığı araştırılıyor

Son Güncelleme: 14.07.2015 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.