06 Ekim 2016 Perşembe 13:37
Kardeşlik ve Dayanışma Platformundan Musa Işın'a Ziyaret

Vali Işın, konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulan platform için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi Ağrı’da da 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir destan yazıldığını dile getiren Vali Işın, "Milletimiz birlik ve beraberlik şuuru ile darbeye karşı durdu. Bu anlamda çok güzel bir birliktelik oluştu. Sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla, kamu çalışanlarımızla, basınımızla birlikte demokrasi nöbetlerinde güzel çalışmalara imza attık. O ruhu devam ettirmek, ortak sorunlarda ortak hareket etme bilincinin oluşması oldukça önemlidir." dedi.

Ağrı’nın her türlü hizmeti hak ettiğini vurgulayan Işın, şöyle konuştu:

"Bu halk samimi bir halktır. Temiz bir halktır. Özellikle hainlerin darbe girişiminde ne kadar vatanperver olduklarını ortaya koymuşlardır. Bizim bu halka karşı bir sorumluluğumuz var. Biz bu halka hizmet etmek için buradayız. Bir görevden öte sorumluluk hisseden herkes, hiçbir beklenti içine girmeden Allah rızası için halkına karşı vefa borcunu yerine getirmelidir. Allah bize hayırlara vesile olmayı, şerre de engel olmayı nasip etsin."

Ağrı Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Genel Sekreteri Kerem Engin de, amaçlarının hem ulusal hem de yerelde yaşanan bütün sorunlara birlikte çözüm aramak, kardeşlik hukukunu geliştirmek ve ortak çalışma kültürüne katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Engin, şunları kaydetti:

"Aslında daha önce Müslüman coğrafyasında ve bölgemizde yaşanan bazı sorunlara karşı birlikte hareket etme kararı almış ve birlikte güzel işler ortaya koymuştuk. Ancak özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde birlikte hareket etmenin, ruh birlikteliğimizin ne kadar elzem olduğunu bir kez daha idrak ettik. Biz de buradan hareketle bir yola çıktık. İnşallah hayırlı olur. Bu arada 15 Temmuz'un yaşatılması adına yeni yapılan kent parkına '15 Temmuz Vatan Şehitleri' isminin verilmesinden dolayı size teşekkür ediyoruz. İnşallah platform olarak acizane gençlik merkezine de 'Şehit Ömer Halis Demir' ismi verilirse çok sevineceğiz. Yapılan her hayırlı işte gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz."

 

kardeslik-ve-dayanisma-platformundan-musa-isina-ziyaret-.jpgkardeslik-ve-dayanisma-platformundan-musa-isina-ziyaret--001.jpgkardeslik-ve-dayanisma-platformundan-musa-isina-ziyaret--002.jpg

 

Son Güncelleme: 06.10.2016 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.