13 Ağustos 2014 Çarşamba 11:09
Kazada Hayatını Kaybeden İtfaiyecilerimiz Toprağa Verildi

 

Ağrı'da yangına müdahale etmek için giden itfaiye aracının devrilmesi sonucu vefat eden 3 itfaiye görevlisi için Ağrı Belediyesi önünde tören düzenlendi. 

 

Törene, yüzlerce vatandaşın yanı sıra, Ağrı Belediyesi eş başkanları Sırrı Sakık ve  Mukaddes Kubilay, Ağrı belediyesi eş başkan yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat, mesai arkadaşları, belediye personeli katıldı.

 

Kılınan cenaze namazlarının ardından konuşan Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık, bir felaketi önlemek üzere giderken bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Sakık, Vefat edenlerin birer kahraman olduklarını ifade eden Sakık, "Bunların kader çizgisi böyledir. Bu göreve başladıkları gün nerede bir felaket varsa o felakete gözlerini kırpmadan giden birer kahramanlarıdırlar. Biz onlarla yeni göreve başladık. Mekanları cennet olsun. Bunların bizim üzerimizde de emekleri vardır. Bunların Aile ve çocukları bizim ailemiz ve çocuklarımızdır. Biz bunları koruyup kollayacağız. 

 

Konuşmaların ardından Ali Haydar Eldem ve Mehmet Şirin Deniz'in cenazeleri şehir mezarlığına defnedildi, Ferzande Kaydul'un cenazesi ise Ağrı Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

 

Ağrı merkeze bağlı Sabuncu köyünde çıkan ot yangınına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye aracı, köye 2 kilometre mesafede devrilmişti. Kazada sürücü Ali Haydar Eldem (47) ile itfaiye erleri Mehmet Şirin Deniz (58) ve Ferzande Kaydul (49) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

 

Bizlerde www.agridahaber.com sitesi olarak görevi başında hayatını kaybeden itfaiyecilerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve tüm dostlarına sabırlar diliyoruz.












Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.