20 Nisan 2016 Çarşamba 12:43
Kemal Atmaca: HDP 'Öz yönetim' ve 'Yerinde Yönetim' İfadelerinde Samimi Değil

Ak Parti İl Başkanı Atmaca, Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir restoranda yapılan programa yerel radyo, gazete ve haber ajanslarının temsilcileri katıldı.

Atmaca, burada yaptığı konuşmada, Ağrı'daki çalışmalara değinerek, "Çağrı merkezinin Ağrı'da yapılması hususunda büyük mesafe katledildi. Çok büyük şirketleri olan iş adamları ile birebir diyalogla onların çağrı merkezlerini buraya getirmeye çalışacağız." dedi.

İŞKUR alımlarının kura ile yapılacağını belirten Atmaca, şöyle konuştu:

"Önceki dönemde yaptığımız gibi bundan sonra da alınacak işçilerin tamamı kura ile alınacak. Burada politik ayrıma gitmek doğru değildir. Sonuç itibariyle herkes bu memlekette yaşıyor ve buradaki imkanlardan istifade etmek hususunda herkes hak sahibidir. Yani adalet ve eşitlik ilkesinden bizim ödün vermememiz lazım. Dolayısıyla insanımızı ayrıştırmak, ötelemek, ötekileştirmek doğru bir yaklaşım değildir, çok insaflı bir siyaset tarzı değildir."

HDP'deki yönetim değişikliğine de değinen Atmaca, "Bitlisli bir bayan arkadaşımız il başkanı olarak atandı. Karşı tarafta siyaset yapan arkadaşlarımızın sürekli 'öz yönetim' ve 'yerinde yönetim' ifadelerini çokça kullandıklarına şahit olduk. Bunu çok garipsiyorum. Milletvekili Diyarbakırlı olan, belediye başkanı Muşlu olan ve Ağrı İl Başkanı Bitlisli olan bir yönetim nasıl yerinde veya öz yönetim olacak bu garipsenecek bir şeydir. Ağrı insanı sadece 'seçmen' pozisyonunda. Yani 'Ağrılı sen dur, sende seni yönetmeye liyakatli kimse yok, biz sana seni yönetecek idareciler göndeririz' bu mantık Ağrı için gerçekten bir tahkirdir." ifadelerini kullandı.

ak-parti-il-baskani-atmaca,-basinla-bir-araya-geldi.jpgak-parti-il-baskani-atmaca,-basinla-bir-araya-geldi-001.jpgak-parti-il-baskani-atmaca,-basinla-bir-araya-geldi-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 21.04.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.