21 Aralık 2015 Pazartesi 20:18
Kotku Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Projesi Başladı

25 lider ve lider gönüllüsünün katılımıyla gerçekleşen program, 09.30’da kahvaltıyla başladı. Mustafa Akgün Bey’in açılış konuşmasıyla devam eden program, Kotku Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İzci Liderlerinden Ahmet Ziyaeddin Bey’in “İzcilik Bize Ne Kazandırır” ve Ağçed Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İzci Liderlerinden Mustafa Genç Bey’in “Ezber Bozan Lider Olmak” sunumlarıyla zenginleştirildi. Sunuculuğunu Kotku Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İzci Liderlerinden Rubi Dursunoğlu Bey’in yaptığı Lider Uygulama Programında Ağçed izci liderlerinden Alper Ay’ın “İzcilik Oyunları”yla ilgili aktif sunumu büyük ilgi gördü.
 
Son olarak önümüzdeki dönemde yapılması düşünülen çalışmaların istişare edildiği kulüp sorumluları toplantısıyla Lider Uygulama Programı saat 15:30’da sona erdi.

kotku-genclik-spor-ve-izcilik-kulubu-projesi-basladi.jpg

Son Güncelleme: 21.12.2015 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.