24 Nisan 2015 Cuma 19:23
Köy çocukları sinemayla buluştu

Proje koordinatörü Burhan Akçanak yaptığı açıklamada, yaşama geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla köydeki çocukları sinema ile buluşturduklarını söyledi.

Çocuklara sinema kültürünü benimsetmek istediklerini vurgulayan Akçanak, şöyle konuştu:

"Hayatın ​koşuşturmacası içinde çocuklarımıza bir nebze nefes aldırarak onların sinema kültürünü benimsemesi adına, Migros ailesi olarak bu tür projelere imza atıyoruz. Migros ailesi olarak böylesine bir projeyi gerçekleştirmekten büyük bir zevk ve onur duyduk. Önümüzdeki  günlerde projelere imza atmaya devam edeceğiz. Desteğini esirgemeyen başta Bölge Müdürümüz Sayın Murad Yavuz Gök, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve aynı zaman da Haspark Sinemaları sahibi Vasvi Yılmaz'a da teşekkür ediyoruz."

Mağaza Müdür Yardımcısı Aykut Çalpan ise bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Amaçlarının çocukların çevre duyarlılığını artırmak olduğunu vurgulayan Çalpan, şöyle konuştu:

"Proje kapsamında geçtiğimiz dönem bir köy okulunun bahçesini ağaçlandırdık. Ayrıca yine bir köy okulundaki öğrencilerle piknik yapmayı planlıyoruz. Amacımız İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla tüm köylerdeki öğrencilerimizi kente getirerek hem hoşça vakit geçirmelerini sağlamak hemde çocukların motivasyonlarını artırmaktır. Öte yandan önümüzdeki günlerde huzur evinde kalan yaşlılarımızı da ziyaret edeceğiz."

Gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

 

koy-cocuklari-sinemayla-bulustu.jpgkoy-cocuklari-sinemayla-bulustu-001.jpgkoy-cocuklari-sinemayla-bulustu-002.jpg

Son Güncelleme: 24.04.2015 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.