22 Nisan 2015 Çarşamba 17:08
KURUMLAR ARASI FUTBOL LİGİNDE KURALAR ÇEKİLDİ

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 5. sini düzenleyeceği Kurumlar Arası Futbol Liginde kuralar çekildi.

Ağrı ASKF'nin Aydın Kasar toplantı salonunda gerçekleşen kura çekimine 25 takımın temsilcileri katıldı.  6 grupta 25 takımın mücadele edeceği turnuvada kurumlar mesai saatleri sonrasında futbol oynayacak.

İlk maçların 27 Nisan Pazartesi günü başlayacağı kurumlar arası futbol liginin final karşılaşmasının ART Kanal04'ten uygu yayını için yayınlanması içinde gerekli çalışmalar yürütülüyor.

Ağrı ASKF'nin  halı sahalarında oynanacak olan turnuvaya katılan kurumları değerlendiren ASKF Başkanı Erkan Kösedağ " 25 kurum ve Sivil toplum örgütümüz bugün bu kura çekiminde yer aldı.  Turnuvada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ağrı Belediyesinin yer almaması üzücü bir olay. Oysaki  geçmişte bu  turnuvaya bu iki kurumumuzda katılım göstermişti.  Özellikle sporun içinde olması gereken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz maalesef turnuvanın dışında kaldı.  Biz sporun sivil toplum örgütü olarak onların sporun olduğu her alanda yer almasını bekliyoruz. Sadece tesis yapmak tesislerin bakımını yapmak değil, sporun her alanında büyüklük yapmalarını, yol gösterici ve organizasyonlarımızda destek alabileceğimiz bir kurum olarak görmek istiyoruz." dedi
27 Nisan Pazartesi Günü başlayacak turnuvada ilk maçlarda belli oldu.

Buna göre ilk hafta eşleşmeleri şöyle;
Aras Edaş Spor - Ağrı Şeker Fabrikası

Ağrı Sağlık Sen - Ağrı devlet Hastanesi

Amatör Futbolcular Derneği - Teiaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü - KYK Arvasi Yurt Müdürlüğü

Ağrı Havalimanı - Ziraat Bankası

Türk Telekom Müdürlüğü - Ağrı İl Özel İdaresi

Ağrı Cezaevi - Ağrı Barosu

Hamur Belediyesi - İl Sağlık Müdürlüğü

Ağrı ve Diş Hastanesi - Eğitim-Bir Sen

Tarımsal Kalkınma Derneği - Er Balık Kurumu

Ağrı ASKF - Defterdarlık

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti - Kamu Hastaneleri Genel sekreterliği

 

 

kurumlar-arasi-futbol-liginde-kuralar-cekildi.jpgkurumlar-arasi-futbol-liginde-kuralar-cekildi-001.jpgkurumlar-arasi-futbol-liginde-kuralar-cekildi-002.jpgkurumlar-arasi-futbol-liginde-kuralar-cekildi-003.jpg

Son Güncelleme: 22.04.2015 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.