21 Aralık 2015 Pazartesi 16:18
Kutlu Doğum Siyer Sınavı Hazırlıkları

Merkezi Ağrı'da bulunan ve kendisine bağlı 16 temsilcilik bulunan Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Koordinatörlük Siyer Sınavı Komisyonu Başkanı Sadık Sosan, çalışmalar sırasında teveccüh ile karşılaştıklarını belirtti.

Sadık Sosan, "Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğümüze bağlı olan 16 merkezde sınav yapacağız. Ağrı ve 4  ilçesi ve diğer illerde olmak üzere toplamda 16 ilde bu sınavımızı inşallah gerçekleştireceğiz." dedi.

Sosan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu zamana kadar bölgelerimizdeki potansiyel duruma göre kitap temin ettik ve bölgelerimizin nüfus yoğunluğuna göre afiş çalışmalarımız oldu. Halkımızın tanıyacağı bu sınava ilgi çekecek bir şekilde El ilanları ve broşürlerle köy okulları, şehir merkezlerindeki bütün okullar ve üniversitelerde açtığımız stantlarla yapacağımız bu sınavı halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Halkımızın da bu çalışmaya yoğun teveccühü bizi sevindiriyor ve çalışmalarımıza destek veriyor. Zaten sınavımız 3 kategoride oluşuyor. 1997 ve daha önceden doğmuş olanlar 1. Kategoride sınava girecekler. 1998-2001 doğumlu olanlar 2. Kategoriden sınava girecekler. 2002-2007 yılları arasında doğumu gerçekleşenler 3. Kategoriden sınava girecekler. Sınavda dereceye girenler dahil ücretsiz olarak Umreye gitmeleri dahil 1001 ödül ile ödüllendirileceklerdir. Siyer Sınavı başvuruları için peygambersevdalilari.com sitesini ziyaret edip orada belirtilmiş kayıt merkezlerine müracaat edip bu hayra iştirak etmelerini tavsiye ediyoruz"

Sınavdan murat ettikleri amacı ifade eden Sadık Sosan, "Tüm Müslümanlara düşen Peygamber efendimizi tanımak ve tanıtmaktır. Toplumun içerisine tam manasıyla yerleştirdiğimiz zaman, İslam ümmeti tekrar izzete ve şerefi kuşanacaklardır. Rabbim bu çalışmayı yapan ve destek verenlerden razı olsun." Şeklinde konuştu. 

kutlu-dogum-siyer-sinavi-hazirliklari-.jpgkutlu-dogum-siyer-sinavi-hazirliklari--001.jpgkutlu-dogum-siyer-sinavi-hazirliklari--002.jpg

Son Güncelleme: 21.12.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.