19 Mayıs 2015 Salı 16:59
Memur-Sen Ağrı Şubesinden İdam Kararına Protesto

Memur-Sen öncülüğünde Terziler Caddesi'nde bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, taşıdıkları dövizlerle idam kararına tepki gösterdi.

Grup adına açıklama yapan Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman ​Gümüşer, idam kararlarının Mısır'daki vahşetin tescili olduğunu söyledi.

Gerçekleri darbecilerin örtemeyeceklerine dikkati çeken Gümüşer, Mısır halkının izzetli duruşunu ve iradesini cezaların teslim alamayacağını anlattı.

İspatlanmış tek suç bulunmazken milletin seçtiklerinin yargılanamayacağını, siyasi kararlarla özgür düşüncenin esir alınamayacağını, baskı, dayatma ve idam sehpalarının direnişi durduramayacağına işaret eden Gümüşer, şunları belirtti:

"Zalimlere karşı iyiler kazanacak, siyonizmin tetikçisi darbeciler, onuruna sahip çıkanları diz çöktürtemeyecek. Mısır'a, Ortadoğu'ya özgürlük direnişle gelecek. Mursi'nin ilkeli ve tavizsiz tutumu karşısında acziyet içine düşenler, bugün Muhammed Mursi'yi, darbe karşıtlarını nasıl ve niçin yargıladıklarını hiç kimseye anlatamazken, Batı bu zulme ortak oluyor."

 

memur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto-.jpgmemur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto--001.jpgmemur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto--002.jpgmemur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto--003.jpgmemur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto--004.jpgmemur-sen-agri-subesinden-idam-kararina-protesto--005.jpg

Son Güncelleme: 19.05.2015 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.