Menemen asarlık ağrılılar derneği başkanı vahyettin kaya’nın abisi Mustafa Kaya kalp krizi nedeni ile kaldırıldığı hastanede yaklaşık 10 gün yoğun bakımda yattıktan sonra 13.02.2015 günü sabaha karşı yatmakta olduğu hastahanede saat 03.00 gibi vefat etti.
Menemen asarlıkta bulunan mehmet koyundere camisinde merhumun cenaze namazı kılındıktan sonra defnedildi.Cuma namazına sonrası taziyesi menemen asarlık ağrılılar derneğinde verilmektedir. Asarlık ağrılılar derneğinde bulunan tüm taziye odaları doldu taziyeye gelenlere yemek verildikten sonra kuranı kerim okundu ve dualar okundu.
İzmir Menemen Asarlık ağrılılar derneği başkanı Vahyettin kaya taziye için gelen tüm misafirlerle ilgilendi. Taziyenin dernek binasında yapılacağı ve gelenlerinde derneğe gelmeleri istendi. Hemşerilerinin ve asarlık halkının yanlız bırakmadığı Vahyettin kaya herkese teşekkür etti.
Cenaze ve taziyeye 1000 yakın insan katılırken halen derneğe taziye için gelenlerin ve taziyenin hafta sonuda dernekte olacağı bildirildi.
Ayrıca taziye için menemen HDP ilçe başkanı ve yöneticileri ,Ege bölgesi ağrı dernekler federasyonu yöneticileri ve başkanı Hasan KARABAĞ, İzmir ağrılılar derneği başkanı Abdurahman POLAT, Aliağa ağrılılar derneği başkanı Naim POLAT ve yöneticileri,Bayındır süt bir başkanı Mustafa AKDENİZ, Ege ağrılılar birliği derneği yöneticileri ve bir çok üst düzey yöneticide taziyeye geldiler






