26 Haziran 2015 Cuma 11:35
Meteoroloji Uyardı, Kuvvetli Sağanak Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yurdun bazı bölümlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yerel kuvvetli yağışlarla ilgili bilgi verildi.

Açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren AğrıBartın, Zonguldak, Düzce ve Sakarya çevreleri, öğle saatlerinden itibaren de Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzurum,  Kars, Ardahan, Iğdır ve Bingöl ile Van'ın kuzey ilçeleri) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Sağanak yağışa bağlı sel ve su baskını görülebileceği ifade edilen açıklamada, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksama gibi durumlara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada ayrıca, bu gece de Kırşehir'in Kaman ilçesinde kuvvetli sağanak ve yerel dolu yağışı beklendiği belirtilerek, ilgililerden dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Son Güncelleme: 26.06.2015 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.