02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:08
MHP'li Adan: İhsanoğlu Bu Milletin Yetiştirdiği Tertemiz Bir Evlat

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için "Bu milletin yetiştirdiği tertemiz bir evlat" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak Ağrı'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "MHP, CHP ve diğer siyasi partiler olarak, bu milletin yetiştirdiği tertemiz bir evlat olan ve cumhurbaşkanı olabilme özelliklerinin tamamını üzerinde taşıyan Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veriyoruz" dedi.

AK Parti iktidarını eleştirirken cumhuriyet tarihinin en büyük adaletsizliğine imza atan hükümet olduğunu ileri süren Celal Adan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bu iktidar 17-25 Aralık tarihinde dünya siyasetinde yer alan bir hırsızlıkla suç üstü yakalanmış ve 4 bakanı hırsızlık iddiasıyla açığa alınmış bir hükümetin Başbakanı bugün Cumhurbaşkanı adayıdır. Bundan utanç duyulması gerekir. Silivri hukuku, Habur hukuku, MİT hukuku ve 17-25 Aralık hukuku Adalet ve Kalkınma Partisi'nin parlamentodaki aritmetikten güç alarak kendine dayalı bir adalet sistemini geliştirmiştir. Türkiye'de adalet yoktur. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza attığı gibi ayrıştırmaya da öncülük yapmış siyasal iktidardır. Bu sebeple milletimiz sağduyusunu ön plana çıkaracak ve 10 Ağustos'ta hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ne dersini verecek, hem de ayrılıkçı ırkçı terör örgütünün ortaya koyduğu bugün yapmacık bir takım hikayeler anlatarak oy isteyen ayrılıkçı ve ırkçı terör örgütüne de dersini verecektir."

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.