01 Temmuz 2016 Cuma 18:33
Milletvekili Cesim Gökçe Mahalleleri Ziyaret Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Gökçe, mahalleleri dolaşarak, vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti, yaşlı, kimsesiz, dul ve bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve gıda yardımında bulundu.

Gökçe, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, tüm insanları kuşatan ramazan ayının sonuna doğru gelindiğini anımsatarak, "Bu vesileyle insanlarımızla muhabbet ve sohbet ederek, onlarla hemhal olarak, sorunlarını yerinde görerek bir hoş seda bırakmak amacıyla kendilerini ziyaret ediyoruz." dedi.

Gökçe, şöyle konuştu:

"Hem hal hatır soruyoruz, hem de Kadir Gecelerini ve önümüzdeki Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Tüm halkımızın, ülkemizin ve İslam coğrafyasının Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram tüm mazlumların, mağdurların kurtuluşuna vesile olur. Bu coğrafyanın acının ve ağıtın olmadığı bir coğrafya olmasını ve Türkiye'nin de barış adası olmasını diliyorum."

Gökçe, ziyaretlerde çocuklarla yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

 

 

milletvekili-cesim-gokce-mahalleleri-ziyaret-etti.jpgmilletvekili-cesim-gokce-mahalleleri-ziyaret-etti-001.jpgmilletvekili-cesim-gokce-mahalleleri-ziyaret-etti-002.jpgmilletvekili-cesim-gokce-mahalleleri-ziyaret-etti-003.jpg

Son Güncelleme: 02.07.2016 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.