31 Temmuz 2014 Perşembe 13:50
Milletvekilleri İlçe Teşkilatıyla Bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ağrı milletvekilleri Fatma Salman, Mehmet Kerim Yıldız ve Ekrem Çelebi Taşlıçay ilçesinde düzenlenen törende partililerle bayramlaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ağrı milletvekilleri Fatma Salman, Mehmet Kerim Yıldız ve Ekrem Çelebi Taşlıçay ilçesinde düzenlenen törende partililerle bayramlaştı.

Törene ilçe Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Çetin, İlçe Başkanı İsmet Taşdemir, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Çakmakçı, Belediye Meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekilleri 10 Ağustos günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan’ın çok yüksek bir oyla Çankaya köşkünde Cumhurbaşkanlığı makamına oturması gerektiğini, tarihin bunu böyle gerektirdiğini, bunun için de her Ak Partilinin bunun için mücadele etmesi gerektiğini söylediler.

Bu seçimde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yüksek oy desteği verilmesi çağrısında bulunan Ekrem Çelebi, “Bizzat kendi isteği ve kendi iradesi ile kendisini idare edecek olan Cumhurbaşkanını seçebilme imkanına kavuşmakla son vesayet kulesini yıkacak olan Taşlıçaylı kardeşlerimizin tercihlerini Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ dan yana yapacaklarına inancımız tamdır. Bayramınız kutlu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan olsun” dedi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ise konuşmasında, bir taraftan Ramazan ayını uğurlamanın hüznünün, bir taraftan da İslam âleminde devam eden kan ve gözyaşının, bayram sevincini gölgede bıraktığını kaydetti. Buruk geçen bu Ramazan ayının, İslam âleminin birliğine, beraberliğine bir vesile olmasını dileyen Yıldız, “12 yıllık Ak Parti iktidarının başarılı çalışmaları ile sağlanan ekonomik ve siyasi istikrardan rahatsızlık duyan odakların tüm engel, montaj ve kumpas ve tuzaklarını boşa çıkararak 10 Ağustos akşamı yüzde ellinin üzerinde bir oy oranı ile Sayın Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğinize olan inancımla bayramınızı kutluyor, mutlu, müreffeh yarınlar için desteğinizi bekliyorum” dedi.

Farklı coğrafyalarda da olsa acı çeken, zulme uğrayan insanların burukluğuyla Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşayamadıklarını belirten ilçe Belediye Naşkanı İsmail Taşdemir, “Temelsiz kurulan çatı çökecek. Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir farkla daha ilk tur da Çankaya ya çıkacaktır, bundan şüphemiz yoktur” dedi.

Konuşmaların ardından partililerle bayramlaşan milletvekilleri, başkan Taşdemir tarafından verilen yemeğe katıldıktan sonra ilçeden ayrıldılar.






Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.