25 Mayıs 2016 Çarşamba 19:43
Milli Atlet Abdullah Yorulmaz'ın Ölümünde 'İhmal' İddiası

Kars yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden milli atlet Abdullah Yorulmaz'ın ailesi, olayda ambulansın ihmali olduğunu ileri sürdü.

Milli atlet Yorulmaz'ın kardeşi Meltem Yorulmaz, yaptığı açıklamada, dün gece kendilerine haber geldiğini anlatarak, "Hastaneye gittik ama yanında olan arkadaşlarını biz görmedik. Arabayı süren Ömer, soyadını bilmiyorum, hocaları tarafından gizleniyor. Ömer arabayı kullanmayı da pek fazla bilmiyormuş. Araç, dediklerine göre dört takla atmış." ifadelerini kullandı.

Yorulmaz, kaza yapan aracı ve kazayla ilgili herhangi bir kanıt görmediklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"Ambulansı aramışlar, gitmemiş. Yoldan geçen ticari bir araç onları alıp hastaneye götürmüş. Beyninde hasar vardı. Ben de tıp okudum. Eğer ambulans gelmiş olsaydı ATT doktorları direkt orada müdahale yapabilirdi. Hastaneye, 'neden ambulans gitmedi?' diye sorduğum zaman 'bizde ambulans yok ki.' diyorlar. Bir hastanede ambulans nasıl olmaz? Benim kardeşim öyle basit ve serseri bir insan değildi. Türkiye'yi temsil eden bir kişiydi. Hastanedeki doktor bana bir 'geldiği zaman vefat etmiş.', bir de 'sabaha karşı vefat etmiş.' diyor. Şu an orada mezarda yatıyor. Diyorlar ki, 4 kişi yaralandı. Ben, dün akşamdan beri oradaydım, onları görmedim. O kazayı yapan çocukları kaçırdılar."

 

milli-atlet-yorulmazin-olumunde-ihmal-iddiasi.jpgmilli-atlet-yorulmazin-olumunde-ihmal-iddiasi-002.jpgmilli-atlet-yorulmazin-olumunde-ihmal-iddiasi-001.jpg

Son Güncelleme: 27.05.2016 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.