30 Nisan 2015 Perşembe 23:20
Muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

Muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

Ağrı’da merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarlarına 2 günlük hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kültür Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminere 105 köy ve 18 mahalle muhtarı katıldı. Kurum müdürlerinin kurumlarının görev alanına giren işlerle ilgili verdiği bilgilendirmeden sonra muhtarlar, köy ve mahallelerindeki sorunlarını dile getirdi.

Seminerin açılışa katılan Ağrı Valisi Musa Işın, “halkımızın en yakınındaki muhtarlarımız, hangi kurumun hangi konularda iş yaptığını, karşılaştıkları sorunların muhataplarının kimler olduğu konusunda bilgi sahibi olmalıdır. Bu yüzden düzenlenen bu seminerde muhtarlarımız aynı zamanda mevcut sorunlarını da burada birebir muhataplarına soracaklar. Ben de kurum müdürlerimiz de burada size hizmet etmek için varız. Geldiğim ilk günlerde de söyledim. Birisi aç yatarsa, birisi çocuğunu üniversiteye gönderemiyorsa, okutamıyorsa bunun vebali bizimdir. Bize iletilen sorunları imkânlar dâhilinde, karşılıklı ve doğru bir iletişim şekliyle çözüme kavuşturmamız lazım. Ben bu bölgeyi, bu bölgenin insanını, örfünü, âdetini iyi bilen bir insanım. Ben bu bölgenin insanıyım. Sizinle iyi bir iletişim kurabileceğimize ve güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Muhtarların kendisine yönettiği sorunları yanıtlayan Vali Işın, iyi niyet çerçevesinde, gerçekten, hizmet için, sorunların çözülmesi için atılan her adımın karşılık bulacağını kaydetti. 

 

muhtarlara-hizmet-ici-egitim-semineri.jpgmuhtarlara-hizmet-ici-egitim-semineri-001.jpgmuhtarlara-hizmet-ici-egitim-semineri-002.jpgmuhtarlara-hizmet-ici-egitim-semineri-003.jpg

Son Güncelleme: 30.04.2015 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.