21 Ekim 2016 Cuma 13:03
Musa Işın'dan JÖH'e Ziyaret!

Vali Işın, Ağrı Dağı, Tendürek Dağı ve Sinek Yaylası arasındaki Çemçe bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yürüten Ağrı Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığına ziyarette bulundu.

Askeri birliği selamladıktan sonra konuşma yapan Işın, terör örgütlerine karşı mücadele eden ve vatanı savunan güvenlik güçlerinin çok kutsal bir görev yaptığını söyledi.

Işın, Türk halkının güvenlik kuvvetlerine minnettar olduğunu ifade ederek, "80 milyon Türk milleti sizlere, Mehmetçiklerimize ve güvenlik güçlerimize minnettardır." diye konuştu.

Ülkeye ihanet eden herkesin ve terör örgütlerinin gerekli cezaya çarptırılacağını belirten Işın, şöyle devam etti:

"Mehmetçik, bütün terör örgütlerinin korkulu rüyasıdır. Güvenlik kuvvetlerimiz, sayenizde Allah'ın izniyle bu ülkenin birliği ve bütünlüğü korunacaktır. İnşallah bu şer odaklar, çeteler, onlar sayenizde bu memleketten bir an önce defedilecektir, buna yürekten inanıyoruz. Devletimiz bu konuda kararlıdır. Bir tek terörist kalmayana kadar operasyonlar devam edecektir. Bu ülkeye ihanet eden herkes cezasını çekecektir. Asker ile polislerle, bütün emniyet birimlerimiz ve güvenlik güçlerimizle, herkes, bütün halinde bu belayı bu topraklardan inşallah defedeceğiz.

Bu ülkeye ihanet edenler, bugüne kadar muvaffak olamamışlardır ve inşallah bundan sonra da muvaffak olamayacaklardır."

Işın, JÖH ekibini başarılı operasyonlarından dolayı tebrik ederek, okulların açık olması, fabrikalar ve insanların çalışabilmesi, tatil yapabilmesi, çocuklarını okula gönderebilmesi ve normal hayatın devam etmesinin güvenlik güçleri sayesinde olduğunu söyledi.

Işın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hakkınızda hangi tür kelimeleri kullansak, hangi tür methiyeleri dizsek yine de bunu telafi edemeyiz. O nedenle güvenlik güçlerinin yaptığı iş gerçekten bu memleket için yapılabilecek en büyük fedakarlıktır. Biz 80 milyon olarak güvenlik güçlerine minnettarız. Allah sizleri muhafaza etsin. Allah sizlere çocuklarınız ve ailelerinizle uzun ömürler ve memleketimize güzel hizmetler etmeyi nasip etsin.

Allah güvenlik güçlerini, vatanımızı, devletimizi korusun, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etsin."

JÖH Tabur Komutanlığındaki "şeref defterini" imzalayan Işın, operasyonlar hakkında İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel'den bilgi alarak taburdan ayrıldı.

 

musa-isindan-johe-ziyaret!.jpgmusa-isindan-johe-ziyaret!-001.jpgmusa-isindan-johe-ziyaret!-002.jpgmusa-isindan-johe-ziyaret!-003.jpg

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.