11 Ekim 2016 Salı 14:52
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi üye ve gönüllüleri Sabah Namazında Buluştular

Kobani bahaneli 6-7 ekimde HDPKK’lilerce Diyarbakır’da vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının şehadet yıldönümü münasebetiyle Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi üye ve gönüllüleri merkez camiinde sabah namazında bir araya gelerek Yasin-i Şerif okudular.

Merkez camiinde bir araya gelen üye ve gönüllüler, cami cemaati ile beraber sabah namazını kıldıktan sonra İttahatul Ulema üyesi Mola Abdulbari Durmaz  öncülüğünde Yasin-i Şerif okudular. Cami cemaatinin de eşlik ettiği Yasin- Şerif dinletisi etkinliği Mustazaflar Cemiyeti üyesi Abdulbari Durmaz’ın yaptığı dua ile son buldu.

Hatırlanacağı üzere 6-7 ekim 2014 tarihinde Kobane bahanesiyle HDP MYK’nun Kobani’yi bahane ederek taraftarlarına  yaptığı ‘sokağa çıkın çağrısı’ üzerine sokaklara salınan HDPKK’liler, İslami STK binaları ve üyeleri ile sakallı ya da başörtülü mütedeyyin insanlara saldırmışlardı.

Kurban Bayramı münasebetiyle kurban eti dağıtan Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Cumali Güneş, Riyad Güneş ve Turan Yavaş vahşice katledilmiş, çıkan olaylarda resmi rakamlara göre 53 kişi hayatını kaybetmişti.

 

mustazaflar-cemiyeti-agri-subesi-uye-ve-gonulluleri-sabah-namazinda-bulustular.jpgmustazaflar-cemiyeti-agri-subesi-uye-ve-gonulluleri-sabah-namazinda-bulustular-001.jpg

Son Güncelleme: 11.10.2016 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.