28 Eylül 2015 Pazartesi 00:08
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesinden Kurban Eti Yardmı

Ağrı’da muhtaç ailelere kurban eti dağıtımı yapıldı


Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu ‘Yasin Börü’nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?’ kampanyası kapsamında kestiği kurban etlerini yüzlerce aileye ulaştırdı.


Kampanyaya  destekleri ve yaptıkları kurban çalışması hakkında açıklamalarda bulunan komisyon yetkilisi Evren Kılıçaslan, Diyarbakır merkezli başlatılan ‘Yasin Börü’nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?’  kampanyasına Ağrı’dan ses verdiklerini belirterek, onlarca üye ve gönüllüleri ile kentin farklı noktalarında, kurban etlerini dağıtarak Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının şiarını canlı tutmaya çalıştıklarını söyledi.


Şehid Yasin Börü şiarıyla Ağrı’nın en ücra noktalarında bulunan muhtaçları bile unutmadıklarını ifade eden Kılıçaslan, "Her sene düzenlediğimiz kurban organizasyonuna ilaveten, geçen sene PKK’liler tarafından vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını yad etmek adına başlatılan kampanyaya da destek verdik. Yasin ve arkadaşlarının hedefine ulaşmaya çalışıyoruz. Geçen seneye nazaran kurban eti dağıtma çalışmalarının bereketlendi." diye konuştu.

 

mustazaflar-cemiyeti-agri-subesinden-kurban-eti-yardmi-004.jpgmustazaflar-cemiyeti-agri-subesinden-kurban-eti-yardmi-005.jpgmustazaflar-cemiyeti-agri-subesinden-kurban-eti-yardmi-006.jpgmustazaflar-cemiyeti-agri-subesinden-kurban-eti-yardmi-007.jpg

Son Güncelleme: 28.09.2015 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.