19 Temmuz 2014 Cumartesi 16:24
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı'da israil'i lanetledi

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Merkez Camiinde Teravih Namazı çıkışında düzenlediği basın açıklaması ile israil’i lanetledi.

Katılımın yoğun olduğu programda halk sık sık getirilen tekbirlere eşlik ederek ‘Lailahe İllallah israil lanetullah’ ‘Selahaddinin ordusu kafirlerin korkusu’ ‘Selahattinin ordusu Kürdistan’ın umudu’ ‘Hamas’a selam direnişe devam’ solaganlarını attılar.

Basın açıklamasını Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Şaban Gökhan yaptı. Şaban Gökhan, küfrün tek millet olduğunu ve Filistin’de yapılan katliama ses çıkarmadıklarını belirtti.

Şaban Gökhan,” Bugün Amerika, Fıransa, Almanya, israil’in yanında yer alıyor. Yapılan soykırımı görmemezlikten geliyorlar. İsrail Amerika’nın İslam Ümmetine müptela ettiği bir veba hastalığıdır. Ey Müslümanlar bize ne oluyor, biz neden Filistin’e sahip çıkmıyoruz. Biz niye Selahaddin-i Ettubi’nin, Şeyh Said’in yolunu takip etmiyoruz. Kudüsü kurtarack, Aksa’yı özgülüğüne kavuşturacak, gözyaşını dindirecek bir Selahhadin’e ihtiyaç vardır. İşte o Selahaddin inşallah bu topraklardan çıkacak. Filistinli müslüman kardeşlerimizin vermiş olduğu bu onurlu mücadeleye sahip çıkmamız lazım. Dualarımızla onların yanında olduğumuzu dünyaya haykırmamız lazım. Amerika ve işbirlikçileri çok iyi bilsinler ki Selahaddinin torunları onların oyununu bozacak ve korkulu rüyaları olcak inşallah. Değerli kardeşler her zamankinden daha çok bir birimizi severek aramızdaki iftilahları bir tarafa bırakmamız lazım. Bizler Muhemmedilerizi Hz.. Muhammed’in ümmetindniz. Ve küfre, siyonizme karşı birliğimizi pekiştirelim ki bu küfrü yer yüzünde silip atalım. “ dedi.

Daha sonra Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Köy Komisyonu Başaknı Molla Abdulbari Dursun, Kürtçe bir konuşma yaptı. Konuşmasın Aksa’nın Müslümanlar için çok öneli olduğunu belirterek, Müslümanların Selahattin-i Eyyub-i gibi küfürle mücadele edip Mescid-i Aksa’nın kurtarılması gerektiğini ifade etti.

Molla Abdulbari Dursun,”Aksa bizim için mukaddestir. Melun israil ve Şeytan Amerika iyi bilsin ki Selahattin-i Eyyubi nasıl ki küfürle mücadele edip onların dersini verdiyse, inşallah bizlerde onların derslerini vereceğiz ve mazlum Aksayı kurtaracağız. Biz Müslümanlar düşünmüyoruz, biz birimizle uğraşıp duruyoruz. İslam kardeşliğini tesis etmiyoruz. Fer’i, küçük meselerin peşine düşmüşüz. Bu içinde bulunduğumuz musibet israil’in işgalinden daha kötüdür. İslam kardeşliğini tesis etmeyene kadar, bziler beraber, tek saf olmadıkça onların mazlumiyeti altından kurtulamayız. Bizim kardeşliğe ihtiyacımız var. “ ifadelerini kullandı. 













Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.