14 Eylül 2016 Çarşamba 14:04
Olay Olan Kürtçe Tabela Tekrardan Asıldı

Ağrı'nın Diyadin Belediye Başkanlığına görevlendirme yapıldıktan sonra indirilen Kürtçe tabelası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun talimatı ile tekrar asıldı.

PKK/KCK ve FETÖ'ye yardım ve destek verdiği gerekçesiyle, haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında belediye başkanlığına görevlendirme yapılan Diyadin Belediyesinin girişindeki Kürtçe tabela, daha önce indirilmişti.

İçişleri Bakanı Soylu'nun tabelanın yeniden asılması yönünde talimat vermesinin ardından tabela tekrar asıldı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında 28 belediye başkanının yerine yeni görevlendirmeler yapılmasının ardından Belediye Başkanlığı görevine, Diyadin Kaymakamı Mekan Çeviren getirilmişti. 

olay-olan-kurtce-tabela-tekrardan-asildi.jpgolay-olan-kurtce-tabela-tekrardan-asildi-001.jpgolay-olan-kurtce-tabela-tekrardan-asildi-002.jpg

Son Güncelleme: 14.09.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.