30 Temmuz 2022 Cumartesi 01:24
OYUNA GELMEDİK!

Başkan Savcı Sayan, gündeme iki gündür şahsının üzerinden farklı manipülasyon yapan algı ve iftiraya yönelik kamuoyunu aldatmaya çalışan bazı basın kuruluşlarına ve siyasilere gereken cevabı verdi.

İŞTE O AÇIKLAMAYI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Başkan Sayan’ın açıklaması şu şekilde oldu;

“İki gündür başta Halk Tv olmak üzere; KRT, Tele 1ve bunlara bağlı olan yazılı basında, linç ediliyorum. Elinde silah ve ben Ağrı’nın sokaklarında dolaşmışım. Değerli arkadaşlar ben hiç bir zaman Ağrı’nın sokaklarında silahla dolaşmam cesur bir kardeşinizim terörün hedefinde olan bir başkanınızım. Devlet benim bütün güvenliğimi sağlıyor dolayısıyla, Ağrı’da terör namına bir şey kalmadı devletimiz bunu temizledi bitirdi. O gün biz talihsiz bir olay yaşadık. Ben ve Belediye Başkan Yardımcım ve yanımızdaki ekip saldırıya uğradı. Belediye Başkan Yardımcım darp edildi yanımdaki insanlar darp edildi.”

PKK’NIN SİLAHINI ALKIŞLAYANLAR, DEVLETİN SİLAHINDAN RAHATSIZ OLMUŞLAR

Savcı Sayan, “Beni korumakla görevli arkadaşlar, benim güvenli bir alana çekmek için uğraştılar hemen orada. Bizim kendi çekimimiz, kendi öz çekimimiz orada bir silah görülmüş Devletin silahı. PKK’nın silahından rahatsız olmayanla, PKK’nın silahını alkışlayanlar, devletin silahından rahatsız olmuşlar. Bunu çok önemsemiyoruz fakat Türkiye halkının vicdanını rahatlatmak için açıklama yapıyorum yoksa onları muhatap aldığımdan değil olayın özü budur.”

KILIÇDAROĞLU’NU ÇAYA DAVET ETTİM

Başkan Sayan açıklamasının devamında; “Bunu sonra getirip Kılıçdaroğlu’nun gelişi ile ilişkilendirdiler dediler ki Kılıçdaroğlu Ağrı’ya gelecek bir gün sonra Savcı Sayan onu korkutmak için silah gösterdi, şu yaptı bu yaptı asla böyle bir şey yok. Kılıçdaroğlu gelmeden önce, CHP İl Başkanını aradım, Milletvekilini aradım. Sayın Genel Başkan geliyor bir ihtiyacınız var mı? Genel Başkanı ben çaya da davet ediyorum biz misafirperver bir milletin evladıyız. Dolayısıyla ondan hemen bu açıklamamdan sonra CHP Ağrı İl Gençlik Kolları bir açıklama yaptı, Savcı Sayan eğer bir provokasyon ol ursa Kılıçdaroğlu’na bir şey olursa sorumlusu Savcı Sayan’dır. Bu ne demektir ayrı zamanda gelin bir taş atın, bir yumurta atın biz bunu Savcı Sayan’a yükleyelim, ondan sonra AK Partiyi ve Savcı Sayan’ı yıpratalım. Arkadaşlar bizde oyuna gelmedik, bütün her şey bundan ibarettir vicdanınız rahat olsun, Halk TV ve diğer TV’ler beni linç ettiğiniz kadar bana zaman tanıyın beni mahkûm ettiğiniz kadar bende savunmamı yapayım Türk halkı hatırına sizin hatırınıza değil” dedi.

Son Güncelleme: 30.07.2022 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.