06 Ağustos 2014 Çarşamba 14:10
Pagader'den Göreve Başlayan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Ağrı Patnos Gazeteciler Cemiyeti Derneği (PAGADER) yönetimi, görevine yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Girgin'i makamında ziyaret ettiler.

Patnos İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay'ın Ağrı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanması üzerine yerine İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden tayin edilen Bülent Girgin yeni görevine başladı.

PAGADER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk yavuz ve beraberindekiler görevine yeni başlayan ilçe emniyet müdürünü makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Patnos İlçesi Emniyet Müdürü Bülent Girgin, "Kanunlarımızın verdiği yetki dahilinde ilçe halkımızın rahat ve huzuru için çalışacağız. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık olacak. Polisle vatandaş el ele verildiğinde ilçemizin huzuru daha güzel sağlanacak. Vatandaşlarımız her konuda polise gelebilecek. Her zaman vatandaşa yakın olacağım" dedi.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ise, göreve yeni başlayan Emniyet Müdürü Bülent Girgin'e yeni görevlerinde başarılar dileyip,İlçenin huzuru için her türlü yardımda bulunacaklarını söyledi.

Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Emniyet Müdürü Bülent Girgin evli ve 2 çocuk babasıdır.



Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.