18 Nisan 2015 Cumartesi 14:49
Patnos Kaymakamı Aslan'ın köy ziyaretleri

Arslan'a, İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa ile ilk olarak Bozoğlak köyü Fatih mezrasını ziyaret etti.

Mezradaki vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Arslan, daha sonra sırasıyla Kaş, Hisar ve Yeşilhisar köylerinde incelemelerde bulundu.

Arslan, yaptığı açıklamada, gerek ilçe gerekse köylerde vatandaşların çağın gerektirdiği yaşam standardına kavuşması için büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarım ve hayvancılığa kadar birçok alanda köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Arslan, vatandaşın huzur ve güven içinde, medeniyetin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

 

patnos-kaymakami-aslanin-koy-ziyaretleri.jpgpatnos-kaymakami-aslanin-koy-ziyaretleri-001.jpgpatnos-kaymakami-aslanin-koy-ziyaretleri-002.jpg

Son Güncelleme: 18.04.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.