24 Nisan 2015 Cuma 14:53
Patnos'ta 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Kutlama programı, sabah saatlerinde  Serhat Kültür Merkezi’nde başladı. Kaymakamlık Önünde Atatürk anıtına çelenkler bırakılırken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, Serhat Kültür Merkezi’nde devam etti.  Programa, Kaymakam Mahmuthan Arslan, Garnizon Komutanı Albay Taşkın Keleş, Belediye Başkan vekili Harun Yakut, ilçede görevli daire müdür ve amirleri, , polis ve jandarma yetkilileri, bazı dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

İlçedeki okullar arasında gerçekleştirilen 23 Nisan konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, protokol mensupları tarafından plaket ve ödülleri verildi. Daha sonra, öğrencilerden oluşan hak oyunları ekipleri, müzik eşliğinde folklor gösterileri sundu. Gösteriler, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

 

patnos’ta-23-nisan-coskuyla-kutlandi.jpgpatnos’ta-23-nisan-coskuyla-kutlandi-001.jpgpatnos’ta-23-nisan-coskuyla-kutlandi-002.jpgpatnos’ta-23-nisan-coskuyla-kutlandi-003.jpg

Son Güncelleme: 24.04.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.