04 Ağustos 2015 Salı 18:38
Patnos'ta Asfalt Çalışmaları Devam ediyor

Konu hakkında bir açıklama yapan Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin AKBAY “Altyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımda oluşan olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturarak, yol ve kaldırım sorununu ortadan kaldıracağız. Çalışmalarımızda önceliği trafik yükü yoğun olan caddelere veriyoruz. Şehrimizde aynı anda birkaç noktada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yunus Emre mahallesinde asfalt kaplaması gerçekleştirirken Yeşilçimen Mahallesi’nde kaldırım çalışmaları sürüyor. Hava şartlarının müsaade ettiği sürece çalışmalarımız devam edecek. 30 Km’lik yol kaplaması 90 km kaldırım yenileme hedefine ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

patnos’ta-asfalt-calismalari-devam-ediyor.jpgpatnos’ta-asfalt-calismalari-devam-ediyor-001.jpgpatnos’ta-asfalt-calismalari-devam-ediyor-002.jpgpatnos’ta-asfalt-calismalari-devam-ediyor-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 04.08.2015 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.