07 Ocak 2016 Perşembe 13:36
Patnos'ta İzinsiz Bildiri Dağıtarak Esnafı Tehdit Eden 1 Kişi Tutuklandı


Patnos'ta bildiri dağıtanlara yönelik operasyon

Bildiri dağıtarak esnaftan iş yerlerini açmamalarını isteyen gruba yönelik operasyonda, 1 kişi gözaltına alındı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, bildiri dağıtarak esnaftan iş yerlerini açmamalarını isteyen kişilere yönelik operasyonda, 1 zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, "Devrimci Patnos Halk İnisiyatifi" adı altında, Güneydoğu'da uygulanan sokağa çıkma yasağını bahane ederek, "Çarşamba günü Patnos ilçesinde kepenklerimizi açmıyoruz, kontakları çalıştırmıyoruz" yazılı bildiri dağıtan kişilerin bulunduğu bilgisi üzerine operasyon başlattı.

Operasyonda, bildirileri dağıttığı öne sürülen kişilerden V.K. gözaltına alındı. Diğer zanlıları arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaymakam Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, ilçede bildiri dağıtarak esnafı kepenk kapatmaya zorlayan kişilerin olduğunu belirtti.

İlçeyi karıştırmak isteyenlere asla izin vermeyeceklerini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Patnos'ta önlemlerimiz artarak devam edecek. Devlet olarak her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız. Yarın itibarıyla bütün esnafımız iş yerlerini açsın ve günübirlik yaşantılarını devam ettirsin. Vatandaşlarımızla bir bütün olarak, bu tür oyunlara ve ilçemizi karıştırmak isteyen vatan hainlerine asla prim ve taviz vermeyeceğiz."

Son Güncelleme: 07.01.2016 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.