12 Mayıs 2016 Perşembe 10:13
Patnos'ta Öğretmenlere Özel Eğitim Semineri

Patnos Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenlere özel eğitim semineri veriliyor.

Milli Eğiti Bakanlığının yürüttüğü proje kapsamında, Ağrı genelinde özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin, kaliteli eğitim alabilmelerine yönelik öğretmen ve yöneticilere seminer düzenleniyor.

Patnos Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki 160 öğretmen ve idarecinin katıldığı ve 12 gün sürecek seminer, Patnos Rehberlik Araştırma Merkez Müdürü Savcı Gürbüz Koordinatörlüğünde, Özel Eğitim Öğretmenleri Anıl Çağdaş Mert, Zafer Sunar ve Yusuf Yayur tarafından veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, özel eğitim seminerlerinin düzenlenmesinin temel amacının, özel eğitim öğrencilerinin daha kaliteli eğitim almalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak daima öğretmenlerin yanında olduğunu aktaran Eskin, "Özel eğitim öğrencilerin yani kaynaştırma öğrencilerinin, özel eğitim ile ilgili okullarda karşılaştıkları sorunları daha iyi anlayabilmek, onlara daha kolay çözümler üretebilmektir." diye konuştu.

Patnos'ta Öğretmenlere Özel Eğitim Semineri

Patnos'ta Öğretmenlere Özel Eğitim Semineri

Patnos'ta Öğretmenlere Özel Eğitim Semineri

Patnos'ta Öğretmenlere Özel Eğitim Semineri

Son Güncelleme: 12.05.2016 21:38
Anahtar Kelimeler:
AğrıPatnosSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.