10 Haziran 2015 Çarşamba 17:53
Patnos'ta 'şaşılık ameliyatı' yapıldı

İlçede yaşayan Haydar Çiftçi, 30 yıldır sağ gözünde bulunan dışa şaşılık şikayetiyle başvurduğu Patnos Devlet Hastanesi'nde, Op. Dr. Mustafa Berhuni tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyondan sonra sağlığına kavuştu.

Opr. Dr. Berhuni, yaptığı açıklamada, şaşılık ameliyatlarında başarı oranının yüksek olduğunu ifade ederek, "Hastamızın şaşılık ameliyatını yaptık. Hastamızın sağ gözünde dışa kayma vardı. Başarılı bir operasyondan sonra hasta sağlığına kavuştu. Bundan sonra da bu ameliyatları yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Çiftçi de ameliyatını gerçekleştiren ekibe teşekkür ederek, hastanede bu ameliyatların gerçekleştiriliyor olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

Son Güncelleme: 10.06.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.