11 Mart 2016 Cuma 17:42
Peygambere Hakaret eden Özgür Gündem Gazetesine Ağrı'dan Lanet

Halkın yoğun katılım gösterdiği basın açıklamasında "Sol cenahın birinci vazifesi İslam'la savaştır", "Özürlü Gündem'den Alçaklık", "Seni Sevmek Şereftir Ya Resulullah", "Anam Baba Sana Feda Olsun Ya Resulullah" gibi dövizlerin açıldığı görüldü.

Sık sık tekbirlerin getirildiği basın açıklamasında atılan sloganlar ile Özgür Gündem Gazetesi ve onu savunan zihniyet lanetlendi.

Erhan Güler'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başlayan basın açıklamasını, Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve

Karadeniz Koordinatörlüğü yetkilisi Şaban Gökhan okudu.

"Müşrik ve Yahudilerin işbirlikçilerinin çirkinlik, sapkınlık ve zulümlerinin dün olduğu gibi bugün de karşısında olduklarını belirten Gökhan, "Müşrik ve Yahudilerin bugünkü işbirlikçileri olan sol ve marksist zihniyet, son yıllarda İslam Peygamberine çok dil uzatır oldular. Önceleri bu çirkinlikler İslam düşmanı Avrupa'da olurdu. Ama maalesef artık bu saldırırlar halkının Müslüman olduğu Türkiye de de olmaya başladı.

İstanbul'da Ermeni Sevan Nişanyan, yazılarıyla Hz. Muhammed aleyhisselama hakaret ederken, onu ve zihniyetini kardeş görenlerde Diyarbakır ve Slopi'de, İslam'ın en önemli simgelerinden olan çarşafı, kimi kadınlara giydirip zincirleyerek, İslam'a ve Müslüman kadına hakaretler etmiştelerdi." dedi.

"Biz biliyoruz ki onların en büyük hedefi İslam'dır"

Gökhan, yaptığı basın açıklamasının devamında şunları ifade etti: "Van'da yine o malum zihniyetin belediyesi Hz. Peygamberimizin 'Kadınlar size Allah'ın emanetidir' hadisine atıfta bulunarak 'Em ne emanet in em jin in' afişlerini şehrin birçok yerine asmışlardır.

Daha geçenlerde Diyarbakir 'in DBP'li Yenişehir Belediyesine bağlı Kadın Politikaları Müdürlüğü de billboardlara Peygamber'e hakaret içerikli Charlie Hebdo karikatürleri asmıştır.

Ve yine bu zihniyetteki belediyeler 'Em jin in ne namusa tu kesîne' afişlerini, Kürdistan'ın namuslu halkına rağmen birçok şehrimizde asmışlardır. Biz biliyoruz ki, onların en büyük hedefi İslam'dır. Saldırılarının, hakaretlerinin sebebi de bundan dolayıdır.

"Özgür Gündem Müslümanın Peygamberine hakaret ederek haddini aşmıştır"
Özgür Gündem'in tavrının tüm Müslümanlara hakaret olduğunu belirten Gökhan, " Sözünü etiğimiz malum zihniyetin yayın organı olan Özgür Gündem Gazetesi de Çarşamba günkü sayısında, Peygamber Efendimizin 'Cennet annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifine gönderme yaparak, büyük bir terbiyesizlik etmiş ve milyarlarca Müslümanın Peygamberine hakaret ederek haddini aşmıştır.

Özgür Gündem Gazetesinin Halil İncesu adlı karikatüristinin çizimiyle yapmış olduğu bu hakaretin, Fransa'da Charlie Hebdo dergisinin Efendimize yaptığı hakaretten aşağı kalır hiç bir yanı yoktur. Zaten onlar ve diğer bazı zavallılar Fransa'ya giderek 'Biz Charlie Hebdoyuz' diyenler değil miydi?" diye konuştu.

"Hz. Muhammed'e hakaret etmek ne sanatsal faaliyet ve ne de düşünce özgürlüğüdür"
Bu tavırların İslam düşmanlığının dışa vurmuş hali olduğunu söyleyen Gökhan, "Hepimizin tanıdığı bu zihniyet, ahlaksız grup ve kişilerle geliştirdikleri ilişki ve ittifaklar sonucu, zihinsel ve ahlaksal bir çürüme içerisinde, bazen de biz Müslüman Kürt halkını kandırmak amacıyla, din kisvesi altında faaliyetler yaparken, diğer yandan da İslami değer ve mukaddesatlara hakaret etmekten geri durmamaktadır.

İslam'ın kutsallarına, hele hele Yüce Rabbimizin dünya ve ahiret saadetimiz için bize Rahmet olarak gönderdiği Hz. Muhammed aleyhisselama hakaret etmek ne sanatsal faaliyet ve ne de düşünce özgürlüğüdür.

Bu açıkça İslam ve Peygamber düşmanlığıdır. Bu, Avrupa ve Amerika'da Müslümanlara yönelik olarak git gide yaygınlık kazanan 'İslamofobi'nin yerli versiyonudur. Bunu yapanlar aynı zamanda nefret suçu da işlemektedirler.

Son zamanlarda da İslam'a düşmanlığı tescillenmiş zihniyetin Ağrı'daki temsilcilerinin, kadınlara yönelik bilbordlara asmış oldukları reklamların artışı da dikkatimizden kaçmamaktadır." dedi.

İslam ve Peygamber düşmanı gazeteyi boykot ederek ev ve işyerlerine sokmayın
Şaban Gökhan yaptığı basın açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı: "Biz sizi çok iyi tanıyoruz. Sizin derdiniz kadın haklarına dikkat çekmek değildir.

Bilakis, kadınlar üzerinden kendi emellerinize ulaşmaya çalışıyorsunuz. Kadınları tesettürden uzaklaştırmayı hedefliyorsunuz. Allah'ın izniyle Ağrı'nın izzetli kadınları ve erkekleri dinlerine ve namuslarına sahip çıkarak sizin, halkımızın İnanç ve örfüne ters düşen plan ve düşüncelerinizi akamete uğratacaktır.

Yüreğinde Allah ve Peygamber aşkı olan tüm Ağrılı hemşerilerimiz Özgür Gündem adlı İslam ve Peygamber düşmanı gazeteyi boykot etmelidir. Bu gazeteyi ev ve işyerlerine sokmamalıdır. (İLKHA)

peygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-001.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-002.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-003.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-004.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-005.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-006.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-007.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-008.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-009.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-010.jpgpeygambere-hakaret-eden-ozgur-gundem-gazetesine-agridan-lanet-011.jpg
 

Son Güncelleme: 11.03.2016 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.