12 Nisan 2015 Pazar 19:37
PKK Ağrı'da, Leyla Zana'ya Saldırmış

AKP hükümetinin sesi Akşam gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, PKK'nın Ağrı'da askerlere ateş açması olayında asıl hedefin HDP'nin Ağrı milletvekili adayı Leyla Zana olduğunu iddia etti.
 
"Kurşunun hedefi Leyla Zana ve çözüm" manşetiyle çıkan Akşam gazetesinde Kelkitlioğlu, Leyla Zana'nın AKP'nin ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğu için hedef aline geldiğini öne sürdü.
 
Kelkitlioğlu yazısında "Silah bırakma çağrısının ardından terör örgütü tarafından yapılan saldırının Ağrı'da olması tesadüf mü? Gerek çözüm süreci, gerekse başkanlık sistemine ilişkin açıklamalarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir anlamda destek veren Leyla Zana, HDP’nin Ağrı’da birinci sıra adayı. Bu, Zana ismi üzerinden çözüm sürecine zarar vermekten başka anlama gelmez" yorumunda bulundu.
 
İşte Akşam gazetesinin manşeti:
pkk-agri’da,-leyla-zana’ya-saldirmis.jpeg
 
 
 

Son Güncelleme: 22.07.2016 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.