19 Temmuz 2023 Çarşamba 09:43
Prof. Dr. Karabulut, Şampiyon Yüzme Sporcusu Öğrenciyi Tebrik Etti

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rize, Elâzığ, Bolu ve Van’da düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek madalyalar kazanan ve Adana’da düzenlenecek Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda AİÇÜ’yü temsil edecek olan Naciye Nida Aldemir’i tebrik etti.

AİÇÜ’yü birçok yüzme müsabakasında temsil ederek, madalyalar kazanan Naciye Nida Aldemir, ailesi, Antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi'nden Doç. Dr. Baykal Karataş ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Fatih Karaoğlan ile Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’u ziyaret etti.

Başarılı sporcuyu tebrik eden, Prof. Dr. Karabulut, Aldemir’in 28 Temmuz’da Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda AİÇÜ’yü en iyi şekilde temsil edeceğine ve şampiyonadan madalya ile döneceğine inandığını söyledi.

Azim ve isteğin, başarıyı getiren faktörler olduğunu belirten Prof. Dr. KARABULUT, “Aldemir’in daha çok çalışarak yeni başarılar elde edeceğine inanıyorum. Kazanılan başarılarda emeği geçen sporcumuzun antrenörünü ve ailesini tebrik ediyorum. Özellikle çocuklarımızın akademik ve sportif başarılarında ailelerinin yapmış olduğu fedakarlıkların unutulmaması gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

Sağlıklı yaşam için yüzmenin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Karabulut, “Üniversite olarak, öğrencilerimizin hem sportif başarı elde etmeleri hem de sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için çeşitli imkanlar sağlıyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığımız "Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" projesi ile yaz tatili döneminde de çocuklara Üniversitemizin yarı olimpik yüzme havuzunda ücretsiz yüzme kursu veriliyor” dedi.

Gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Karabulut başarılı sporcu Naciye Nida Aldemir ve Antrenörü Doç. Dr. Baykal Karataş’a hediye verdi.

Anahtar Kelimeler:
Abdulhalik KARABULUTAİÇÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.